'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
 
 1. Father of supercomputer is:
 Answer: Seymour Cray
 
 2. Father of Computer Science is:
 Answer: Alan Turing
 
 3. First Cyber police station established in India was at:
 Answer: Bangalore
 
 4. Internet controlling in India is by:
 
Answer: Videsh Sanchar Nigam Ltd. 
 5. Name the first Supercomputer in the world?
 Answer: The CDC 6600, released in 1964, is generally considered as the first supercomputer. 
 6. RAM stands for:
 Answer: Random Access Memory 
 7. CPU stands for:
 Answer: Central Processing Unit 
 8. WAP stands for:
 Answer: Wireless Application Protocol 
 9. Compact Disc (CD) invented by:
 Answer: James T. Russell 
 10. Computer Programming Language 'C' introduced by:
 Answer: Dennis ritchie...