• Online Test Series
  • Maths
  • BookList
  • English
  • GK
  • IBPS
  • Tricks
  • PracticePaper
  • PreviousYearPaper
  • Aptitude
  • Reasoning

SSC

  • Home
  • SSC CGL Test Series
  • UPSC Study Material Download
  • MCQ Practice
  • CSAT MAterial
  • Current Affair
Home → GK → Useful Questions for Upcoming Railway Recruitment Board (RRB)

Useful Questions for Upcoming Railway Recruitment Board (RRB)

Share
GK
Useful Questions for Upcoming Railway Recruitment Board (RRB)
like emoticon like emoticon
1.National Institute of Oceanography is located in which city?
Ans-Panaji
2.Air India on 7th March flew"world's longest"all-women-operated flight from Delhi TO which City?
Ans-SanFrancisco
3.which is female harmone?
Ans- Estrogen
4.Central Drug Research Institute is located in?
Ans- Lucknow
5.Thumba Rocket Launching satelite is located in?
Ans-Kerela
6. The C. K. Nayudu Trophy is related to which sport?
Ans-Cricket
7.The earliest known Indian script is-
Ans-Brahmi script
8.How many times the preamble was amended?
Ans-Once
9.The state with the lowest population in India is?
Ans-Sikkim
10.How many Island does Lakshwadeep consists of-
Ans-36
11.Which Mughal Emperor donated land for construction of Golden Temple at Amritsar?
Ans-Akbar
12.All India Radio commenced operations in?
Ans-1936

Share to

Twitter Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Newer Post
Older Post
Home
View mobile version

GK Tricks

Popular Posts

  • Download pdf of 1000 Reading Comprehension Questions with answer for practice
  • General Knowledge Question and Answers - World & India PDF Download
  • Trick to count how many Squares/Triangles in a figure
  • Most Important English Vocabulary (pdf Download )
  • SQUARE ROOTS TRICKS FOR FAST CALCULATION
  • Previous Year Algebra Questions for SSC CGL/MTS/CPO Exams
comments powered by Disqus

Subscribe To our Youtube

100 Comprehension Passages Prepared from recent news Articles

100 Comprehension Passages Prepared from recent news Articles
Improve Your English

Popular Posts

  • Download pdf of 1000 Reading Comprehension Questions with answer for practice
  • Previous Year Algebra Questions for SSC CGL/MTS/CPO Exams
  • Calender Trick , How to find days of any Calendar date of any year
  • Computer Hardware Basics
  • ACE SSC REASONING E-BOOK Download
  • important formulas for profit and loss
  • Study Material PDF for SSC Download
  • भारत की स्थल सीमा पर पड़ोसी देश
  • Previous Year Questions of Profit & Loss for SSC CGL
  • करेंट अफेयर्स साप्ताहिक एक पंक्ति: 10 जून से 15 जून 2019

Search Material By Date

Label

BookList CLERK CurrentAffair English GK General Awareness History IBPS PracticePaper PreviousYearPaper Quantitative Aptitude Reasoning SSC CGL SSC2014 Schedule Solved Syllabus computer cutoff maths trick tricks

Pages

  • Home
  • SSC Result
  • Previous Year Papers
  • Download SSC Material
  • Books For SSC
Powered by Blogger.
Copyright 2017 SSC @WWW.XAAM.IN